Τρόποι Αποστολής και επιστροφές

Η αποστολή των προιόντων, διεξάγεται από την Elta Courier.

Ο εκτιμώμενος χρόνος παράδοσης υπολογίζεται στις 1 με 3 ημέρες. Οι εκτιμώμενοι χρόνοι παράδοσης είναι ενδεικτικοί.

Ο χρόνος παράδοσης ξεκινά από τη στιγμή που η παραγγελία θα γίνει δεκτή και περιλαμβάνει μια περίοδο 24 ωρών, στην οποία τα προϊόντα σας ετοιμάζονται και αποστέλλονται από το κατάστημά μας. Πριν αποστείλουμε τα προϊόντα σας θα πρέπει να επιβεβαιώσουμε τις λεπτομέρειες με τον εκδότη της κάρτας. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν ώστε οι καθυστερήσεις να παραμείνουν στο ελάχιστο.Παρακαλούμε ελέγξτε αν η διεύθυνση αποστολής που δώσατε είναι σωστή, καθώς δεν μπορούμε να ανακατευθύνουμε τις παραγγελίες όταν είναι ήδη προς παράδοση.

Εάν επιθυμείτε να κάνετε αλλαγή του προϊόντος που αγοράσατε - και μόνο στην περίπτωση που το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί,βρίσκεται στην αρχική του συσκευασία και δεν έχουν αφαιρεθεί οι ειδικές σημάνσεις (καρτελάκια), - θα πρέπει να μας αποστείλετε e-mail στο info@iracollection.gr ή να μας καλέσετε στο 210 6800715 εντός 3 ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.

Διεύθυνση επιστροφής κατάστημα IRA COLLECTION Σοφοκλή Βενιζέλου 3 ,15232 Χαλάνδρι,τηλέφωνο 2106800715.

Στην περίπτωση αυτή, ο πελάτης αναλαμβάνει να μας στείλει το εκάστοτε προιόν αποκλειστικά με την Elta Courier.  Εφόσον το παραλάβουμε και διαπιστώσουμε οτι βρίσκεται σε άριστη κατάσταση,θα αποστείλουμε το νέο προιόν με αντικαταβολή και χρέωση 6 ευρώ.

Σε περίπτωση σφάλματος της εταιρείας στην αποστολή του προϊόντος ή ελαττωματικού προϊόντος τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν την επιχείρηση.Εάν παραλάβετε κάποιο ελαττωματικό προϊόν, παρακαλείσθε να μας ενημερώσετε άμεσα.

Εάν για οποιοδήποτε άλλο λόγο επιθυμείτε να επιστρέψετε το προϊόν που αγοράσατε και δε σας ενδιαφέρει η αντικατάστασή του με κάποιο άλλο, θα πρέπει να καταχωρήσετε ένα Αίτημα Επιστροφής εντός 14 ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής και να πραγματοποιήσετε την αποστολή του προϊόντος εντός 3 ημερών από την έγκριση του Αιτήματος. Αφού πραγματοποιηθεί η επιστροφή και διαπιστωθεί πως το προϊόν δεν έχει χρησιμοποιηθεί, θα σας γίνει επιστροφή χρημάτων. Τα προίόντα και η συσκευασία θα πρέπει να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση και να συνοδεύονται απο όλα τα συνοδευτικά έγγραφα: Απόδειξη λιανικής πώλησης και όλα τα συνοδευτικά, όπως ετικέτες κλπ. Επιστροφή χρημάτων γίνεται στην τιμή αγοράς των προϊόντων, εντός 14 ημερολογιακών ημερών. Σε περίπτωση επιστροφής χρημάτων, ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ. Σε αντίθετη περίπτωση διατηρούμε το δικαίωμα να μη δεχτούμε την επιστροφή.